CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, April 7, 2009

huhuhu

arghhhhhhhh....malas, jemu, tensen, x paham...sume ada...huhu...japgi test MIS...smthng yg relate ngan information technology...aku ni bab2 ni aku x brp minat...jam otak aku study n japgi nak test....x taw la pe perasaan aku skg nih...tido aku da xtaw brp round da..asal bukak note terus ngantok..aku layan ke je...japgi aku xtaw la pe cite kan...xpe2..aku relex2 je...huhu....da la dr mlm td aku asyik mengulang ke toilet...sakit perut la..padahal aku x makan pe2 pun..semalam aku mkn biskut n lewat mlm td rasa lapar yg teramat baru la aku masak megi...masuk angin la kot kan...utk menjadi kurus, tdk mungkin sama sekali...huahuahua....ei malasnye...k la out..

1 comments:

myz said...

woitt aku pon da jem giler ni..asal bukak buku je ngantuk..pastu terlelap..bile sedar pening lak...haruskah aku duduk disebelah ko???heheheh