CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, March 5, 2009

kena tagged la bagai....

da lama da aku kn tagged..arini baru nak menjawab...bkn malas tp x sempat...even sengau2 coz x sihat aku cuba la menjawab ye cik Miza n cik Mira....

DIRECTIONS :: Once you've been tagged, you have to write a post with sixteen random things, habits or goals about you.At the end, choose five people to be tagged, listing their names and why you chose them.Don't forget to leave a comment (''You're tagged!'') and to read your blog.You can't tag the person who tagged you.Since you can't tag me, let me know when you've posted your blog, so I can see your weirdness...

1. aku seorang yang creative sebab........mak aku kate..hehe..


2. aku x suka putus asa...kalau aku gagal nak dptkan something, i'll make sure aku akan dapat benda tu jugak..


3. aku ni mungkin dalam kategori muka tembok kot coz if aku suka kat sesape (lelaki la kan),aku akan terus cakap je...takut terlepas...kalau kene reject pun at least aku da try..x ler rasa hampa dan murung kemudian hari kan..hehe


4. pastu..aku kawan x memilih.asalkan bole get along, kira on la tu..tapi...haaaa ada tapi plak dah..kalau kawan ngan aku, plez jgn de niat2 d sebalik..klu ada, memang la aku ckp 'gud bye'...huuhu


5. kalau aku susah ati n sedey je..aku akan ke Penang..jupe member2 kat sn..ntah la nape nk kn jupe member2 kat Penang 2....


6. aku x suke pompuan manjeeeeee....hishh serabut, rimas, meluat dan menyampah...


7. haaa..nombor 7 ni best sikit...aku memang sukeeeeee berkawan...dengan lelaki...so no wonder la de yg kata aku ni playgirl...tp apa aku heran org nak kata apa pun sebab aku taw aku sp n pe yg aku wat...


8. aku ni keras hati...aku xkan menangis depan family aku....sampai mak aku cakap aku ni terlalu ego..memang pun..tu prinsip aku..bagi aku air mata tu membuat aku nampak lemah..so i rather away from tears...


9. bila la aku nak ada boyfriend..da beberapa kali percubaan aku gagal...adoiiiii...ari2 aku berfikir..why why why....????...ahuuuuuu


10. aku suke benda2 yg masuk frame nih...hahha...ye ler klu da cita2 pun nak jadi pengacara kan...


11. impian aku, sebelom aku kawen, aku nak drive bas....tp bas express la (Shah Alam-Penang)..heheh..penang lagiiii...


12. aku de 1 nama glamor kat kampung...hanya member2 terdekat je penah taw n aku sure deorang da x ingat..haaha..nama 2 memang lucu..


13. ada 4 urusan terpenting dalam hidup aku...lesen kereta (passed)..Muet (passed)..kursus kawen (ni yg paling malas aku nak wat)..degree (almost)......


14. aku x suka orang yg KEDEKUT dan BERKIRA......


15...aku fobia dgn laut, sungai, pool n apa la yg berkaitan ngan air...sebabnye dulu aku penah lemas....


16. fiuhhhh..yg paling last...hehe..lega...ermmmm...aku ada bibir yg mongel (haha..statement nak mampos) tp yg aku nak cite is disebalik bibir yg mongel itu terselit ayat2 yg berbisa...haha...senang cakap, mulut aku memang laser.terutama dengan finas n papa...hahaha...




oleh kerana aku baikkkkk...aku xkan mengtagged sesape coz aku memang baik..hahaaha....





2 comments:

myz said...

aku tau nama samaran dia kat kampung tu..... BOTT!!!!! hehehehe

**yg kedekut n berkira tu mcm kenal la....

haliarn said...

woiiii..fitnahhhh..mn plak 2 nama aku kan...hishh x logik....

hah memang ko amat kenal pon org itu...