CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, January 29, 2009

seharian d rumahku..

arini mmg aku keje menglar kat umah je...member2 ajak kuar tp...ah malas la..boring lak rs asyik kat luar je..sekali sekala lepak umah syok gak..2 la pemikiran aku sepanjang arini ni..huuuu...bkn watpe pun..on9, tgok tv, sembang2 ngan ina n mira...mkn...tulis diari..bole d kira ngan jari aktiviti aku arini...
actually aku nih ada assignment.tp mcm biasa la...mls lak aku nk wat..ingat nak wat esok..tp sok ross ajak aku tgok wayang lak kat midvalley..dia nak tengok cite 'sifu n tongga'..adeii xde cite lain ke..xpe,sok aku akan mempengaruhi dia tgok cite lain..ngeeeee..
sem ni aku rasa mcm malas cket...'ina rasa x sem ni ina agak malas?'...2 soklan yg aku tnye ina (housmate aku) tghari td..dia pun rasa yg sama mcm aku..ye lahh..last sem...subject sikit je...banyak sgt time nk berpoya2...sesuai la ngan aku yg suke sgt activity mcm 2 kann...adeiii.xpe...5 tahun kat U ni..da masak sgt ngan perangai seniri...hihi....

2 comments:

zeal said...

huhu .. mmg dah sah xder paper nak buat la tu

haliarn said...

memang pun....2 la gayenyerrrr