CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, June 8, 2009

kenduri kawen lg....

lately aku memang bz sgt ngan wedding...tp not my wedding but my friends' wedding...the caremonies were closed to each other n wat kan aku yg letih lebih...sabtu last week i went to Lenggong Perak..dr s.alam, we ol gerak ngan dua buah kete..(x muat klu sebuah je sbb beg2 baju je da sebuah kete n hantaran2 lg..ish3)...it's a fun journey...kali ni kawan aku yg keje kat Sunway lak kawen....n it was my first time went to Lenggong...tp scenery dia..perghhh..i tell u, memang awesome...aku tetibe lak terfall in luv kat Lenggong tu...it is mountaneous areas n boley tgok kabus2 n rasa nyamannyeeeeeeeee..hehe...theme color was red n no wonder if klu tgok rombongan 'cik kiah' ni merahhhhhh je kan..hahaha...



on the way........



merahnye makngah...


rombongan pengaten lelaki dari kelantan..aku je tetibe sesat..hehehe


ni le member aku...Luwie n Nurul


da hantar penganten n makan sekenyang mungkin, skg kita calo beteh..balik s.alam lerrr...babayyy

1 comments:

ChiLaBaey's said...

Hai haliarn... lama tak singgah blog awak.... cerita pasal kawen je, tuan punya blog bila lagi.... ???